Vyhledávání


Sledování zásilky

Hemann na Facebooku

 

Poradna

Na vaše dotazy odpovídají odborníci

Zde klikněte pro zadání Vašeho dotazu

Historie dotazů

Vyber kategorii

Doporučujeme nejdříve podívat se na historii dotazů, je velmi pravděpodobné, že již byl zodpovězen podobný dotaz (na stejný zdravotní problém) jako je Váš – vlevo dole pod menu, v okně vyhledávání zadejte heslovitě (např. bolest nohou) Váš zdravotní problém nebo název našeho výrobku, objeví se odpověď.

Pokud chcete najít odpověď dle čísla ( je uvedeno vlevo nahoře u dotazu ), opakovaně se chcete podívat na již zadaný dotaz a odpověď z historie, můžete hledat v okně „ Historie dotazů – zobraz otázku č. „

Pokud chcete podrobnější informace nebo nebyla nalezena očekávaná odpověď, pak klikněte na Zde klikněte pro zadání Vašeho dotazu a napište nový dotaz ,popište svůj problém, odpověď obdržíte do několika dní.

5503 | Dagmar | 2018-04-21 20:51:02

Dobrý den. Do 6 let astma.Nyní poslední 3 roky se mi vrátilo a dnes dg.zní astma bronchiale-persistující lehké-oveerlap s CHOPN v.s. Léky: Flutiform 2 vstřiky ráno, 1 večer, Spiriva 2 vstřiky ráno, Plendil 1x, Euthyrox 1/2 1x denně, Stacyl 1x, Ursosan 1x, Prosím co mi doporučíte? Děkuji Chládková

Vážená paní Dagmaro při množství léků Vám mohu doporučit ECHINACEA kapky v denní dávce 12 kapek. Informace další naleznete na webu firmy v úctě Dr Vydra

5502 | Dana | 2018-04-17 21:56:00

Dobrý den, prosím o radu - mám 10 měsíčního syna, který trpí od zavedení příkrmů tj. asi 3 měsíce na těžké zácpy. Kaká jen po glycerinovém čípku, po 5 dnech a i tak s velkými obtížemi. Je ještě kojen a jí vpodstatě jen zeleninu. Byl by nějak preparát vhodný pro takto malé dítě? Děkuji za radu Dana

vážená paní Dano,
nezmínila jste se o tom, zda Vaše děťátko bylo již vyšetřeno.Příčiny mohou být různé.Rovněž dietní úprava vyžaduje specialistu. V nabídce firmy preparáty pro tak malé děťátko bohužel nejsou.
v úctě Dr Vydra

 

5500 | Nikol | 2018-04-12 21:05:16

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli jaký je rozdíl v užívání anti-alergenu tekuté formě a pilulky? Já raději užívám pilulky.
Děkuji Dufková

Vážená paní Nikol,
Tekutá forma má rychlý nástup účinku, tablety jsou praktické při transportu.
v úctě Dr Vydra


 

5499 | Martina | 2018-04-11 06:45:19

Při denním užívání Inulinu nemůže dojít k podráždění zažívání-tablety jsou kyselé? M.

Vážená paní Martino, Inulin je polysacharid a kyselost nevyvolává.Inulin je vhodné brát po jídle. V úctě Dr Vydra

5498 | Jana | 2018-04-09 16:36:14

Dobrý den, prosím o radu ohledně 18 ti leté dcerky.Od mala trpí na atopický ekzém a časté opary pod nosem.Bývá často nachlazená.Mohl byste ,prosím,poradit vhodné praparáty? Děkuji a s pozdravem Jana V

Vážená paní Jano, vhodný a široko působný preparát je VILCACORA tbl. Povídání o něm najdete na webových stránkách firmy Hemann.cz v úctě Dr. Vydra

5496 | marta | 2018-04-09 10:40:45

Dobrý den, mám plíseň na palci u nohy, prosím o radu který Váš výrobek lze použít nebo i jiný. děkuji Marta

Vážená paní Marto, v nabídce lokální antimykotikum není. Zkuste Desinfekční gel s aktivním stříbrem nebo Mykoseptin mast z lékárny v úctě Dr Vydra

5495 | elis | 2018-04-08 09:35:32

Dobry den pane doktore odpovidam na odkaz 5480. Nechala jsem si vysetrit krev na krvacivost a vysla dobre a tromby rikala sestricka ze delali minuly rok a byly vporadku.Zacala jsem uzivat Femigard II ale bere se jen 7dni a po skonceni 7dne dale spinim no je to spise krev. Muzu si nasadit ascorutin ? Ten me zabira,ale nevim zda je to pro telo vhodne opakovane. Dekuji moc za info

Vážená paní Elis, Ascorutin je velmi vhodný a v kooperaci s Hemostopem ( Femigard II) úspěšný. Časové omezení na týden je pro lidi s varixy na dk. v úctě dr vydra

5494 | vera | 2018-04-06 16:38:40

Dobry den, lečila jsem se pro karcinom prsu (2016), nyní vše v pořádku, ale užívám Tamoxifen. Nyní mi byla zjištěna "obyčejná" cysta na vaječníku 3x3 cm, mohu užívat Femigard? Není předchozí nemoc nebo Tamoxifen kontraindikací? Předem děkuji za odpověď.

Vážená paní Věro,
Femigard je univerzální prostředek (i "vodní!" cysty po něm mizí. Tamoxifen je hormonální preparát a v účinku se s Femigardem vůbec nekříží.Podrobnosti najdete na webu firmy Hemann.cz
V úctě Dr Vydra
 

5493 | Martina | 2018-04-05 05:52:50

Koupila jsem dceři Inulin, jen nevím jestli se polyká nebo cucá-je to prý sladké.
děkuji Martina

Dobrý den Martino, tablety jsou cucavé. S pozdravem Hemann

5492 | Aneta | 2018-04-04 14:44:50

Dobrý den,
Je mi 28 let,mám pco, nepravidelnou menstruaci a nemám ovulaci. Chtěla bych otěhotnět. Mohu užívat Femigard na ovulaci, Yuccu a k němu fertipronu? Děkuji za odpověd...

Vážená paní Aneto,
Femigard je určený pro ženy s poruchou biorytmu ( tedy i k menstruačnímu cyklu)
Přečtěte si texty které nabízí firma Heamnn.
v úctě Dr Vydra
 

5491 | Martina | 2018-04-04 10:50:10

Dobrý den, prosím o radu k plísni nehtů, mazala jsem Vaším krémem se stříbrem, ale bez úspěchu.
Ještě dotaz, jak lze dosáhnout zhubnutí v 50 letech (od 45 jde váha stále pomaličku nahoru-méně jídla-více zeleniny,stejný pohyb+posilování břicha-přibývám na břichu,vypadám jako oteklá-menzes už 2 roky není,nic neberu), do 45 jsem měla 60/175 a nyní 68/175.
Dcera má podobný problém, 26let,158cm,68kg-do 20let byla jako tyčka a nyní váha stoupá, vypadá jako oteklá všude,upravila jídlo,zvýšila pohyb a nic nepomáhá, HA nebere asi 3roky, jinak zdravá, jen jestli by jí neměli třeba udělat testy na štítnou žlázu-o to si musí asi říct.
děkuji Martina

Vážená paní Martino,
vraťte se ke starému Mykoseptinu na plíseň. Jinak na průvodní projevy menopauzy je vhodný BENEFLAMUS bylinný koncentrát.Popis najdete na webu firmy Hemann.cz U Vaší dcery bude skutečně potřebné vyšetřit štítnou žlázu.
v úctě Dr Vydra
 

5490 | tyna | 2018-03-27 12:47:01

Dobrý den
chtěla bych poprosit o radu, trápí mě absence menstruace (již to bude rok), zkoušela jsem snad vše. Po fyzické stráncce vše v pořádku, podle odběru z krve i slin mám nízkou hladinu hormonu - především progesteron. Antikoncepci jsem nikdy nebrala.
Léčila jsem bylinými tinkturami, pupalkou, kontryhle, drmek, přírodní progesteron ve formě krému. JIž jsem zoufalá, prosím o radu či tip co ještě vyzkoušet. Děkuji Vám.

Vážená paní Týno,
je zřejmé, že se neděje ovulace, nevytváří žluté tělísko a neprobíhá sekreční stadium sliznice. Jste případ pro endokrinologii. Z nabídky produktů firmy Hemann.cz mohu doporučit FEMIGARD bylinný koncentrát a preparát PILOT tbl ( Klanopraška čínská).Popis a podrobnosti naleznete na webových stránkách firmy Hemann.cz
V úctě Dr Vydra
 

5489 | Iveta | 2018-03-25 20:16:55

Dobrý den
cca týden užívám Yuccu 4x1 tabletu.Mám cukrovku II.typu 15,8 jednotek,léčivo Glucophage 1000mg.Podařilo se mi hodnoty cukru snížit houbou Reishi,včelím pylem a švédskými kapkami na 5,5-7,0 jednotek.Jakmile jsem však přidala yuccu,hodnoty se mi bohužel zvýšily a to o 4,0 jednotky.Nevím,zda mám tento jev brát jako čištění organismu,nebo zda na mě yucca má ohledně cukru v krvi špatný vliv.Můžete mi prosím poradit?Velice Vám děkuji

5488 | Anna M. | 2018-03-22 10:25:48

Vážený pane doktore. Prosím o radu. Od dětství jsem byla štíhlá, podobně jako moje matka. Na VŠ jsem však začala hubnou víc a nyní, ve 30 letech, vážím sotva 46 kg na 168 cm výšky. Mám velký problém zahřát se v zimě, končetiny mám permanentně studené a pokožku velmi suchou. Jím všechno a pravidelně. Při nedávné operaci mi byla zjištěna značně fibrotická játra, při vyšetření srdce mi lékaři řekli, že nemám žádný vnitřní tuk. Je nějaký preparát, který nastaví organismus tak, aby byl schopný přibrat na váze? Děkuji. Anna

Vážená paní Anno.M
podle dobrého popisu příznaků jde o poruchu vstřebávání tuku.Játra produkují málo žluči,pankreas málo lipázy. Doporučuji Pankreolan a Boldochol( starý název) Z nabídky firmy dopodučuji preparát GASTRO bylinný koncentrát.
Informace o preparátech naleznete na webových stránkách firmy.Konsultujte gastroenterologa.
v úctě Dr Vydra
 

5487 | Miriam | 2018-03-21 14:37:43

dobrý deň, rada by som váš požiadala o radu. Mám 41 rokov, od útleho detstva som trpela zápalmi močového mechúra a častými infekciami, bola som často chorá, aj hospitalizovaná, vo výteroch väčšinou streptokoky, niekoľkokrát záplava leukocytov.. mala som v 30tke aj boreliózu, ktorá bola preliečená antibiotikami a podľa lekárky mám hraničné výsledky, vraj je to ok, po prvom pôrode v 30-tke som dostala alergie, štípanie očí, fľaky na tele, výtok z nosa. Potom sa to zhoršilo,aj po druhom pôrode, mám zlatého stafylokoka v nose už 5 rokov a lekári s tým nič nerobia, vraj je to normálne, takisto chlamýdie, som často chorá, vykašliavam hlieny, stále mi tečie z nosa, hlavne v jarných mesiacoch. Lepí sa na mňa každá detská choroba. Hlavne pri zmene počasia ma bolia klby , kosti. Mávam časté migrény so zvracaním + problémy s platničkou a gynekologické problémy. 4 x do roka beriem antibiotiká po ktorých je 2-3 týždne super a potom to začína odznova.
Alergolog mi predpísal aerius, očné kvapky, sprej do nosa, sprej na astmu, sprej na dýchanie. Ráno beriem množstvo liekov a mám pocit že zdravotný stav sa zhoršuje, aj s príchodom jari. Najnovšie mi alergolog oznamil, že trpím nedostatkom bielych krviniek, vraj to mám už od detstva v karte aj z výsledkov.
Momentálne som upravila stravovanie.
Už som z toho zúfalá, čítala som vašu poradňu, môžete mi poradiť vaše produkty? vyskúšala som koloidné striebro, enzýmy, veľa iných produktov, môžete mi poradiť, čo od vás môžem začať užívať ? čítala som poradňu, a bola som prekvapená z pozitívnych reakcií, ďakujem

Vážená paní Miriam,
Vaše imunita je značně oslabena. Po antibioticích jste jen čekala na další infekci. Doporučuji Vám z nabídky firmy VILCACORA tbl v dávce 2x2 tbl a ECHINACEA extrakt.12 kapek denně
Léčba by měla trvat 3 měsíce !Podrobnosti najdete na webu firmy Hemann.cz
v úctě Dr Vydra
 

5486 | Mamka | 2018-03-17 19:57:30

Dobrý den pane doktore, maminka má 81 let. Nechodí k lékaři, nebere léky,cítí se zdravě. Má pouze křečové žíly a ve středním věku zjištěnou anginu pectoris. Občas ji bolí klouby. Co mne ale velmi znepokojilo, byli jsme náhodou u očního lékaře, praskla jí žilka v oku, bělmo měla zakrvavené a tam jí byl naměřen tlak 210/95! Dostala lék, mám ji u sebe a sleduji ji ( chce být stále soběstačná). Při domácím měření měříme okolo 158/78, tep 70. Zřejmě již s takovým tlakem žije dost dlouho. Lze v tomto věku tlak snížit nějakou přírodní cestou a je to vhodné? Obezitou netrpí. Maminka je takový samorost a má svou hlavu. Co byste doporučil? Děkuji mnohokrát a přeji mnoho zdraví a sil ve Vaší krásné práci.

 Pro mamku,
je dobré udržovat TK na průměrných hodnotách, snižování TK k optimu je v pokročilém věku zatížením průtočnosti mozkových tepen- hrozí iktus Byliny na snižování TK existují,ale spíše jen napomáhají.
v úctě Dr Vydra
 

5485 | Dana Mokrošová | 2018-03-15 10:25:53

Dobrý den pane doktore,
Děkuji za odpověď a prosím o doplnění ohledně Inulinu,, cucavých tablet. Jak užívat a jaké má účinky.

Děkuji Dana Mokrošová

5484 | Ivana Janíčková | 2018-03-14 17:40:05

Dobrý den, mám diagnostikován plát v levé karotidě, vypadá jako přisedlý trombus. Jsem žena, 54 let, hormony neberu, pouze detralex, aspirin protect, sortis. Prosím o doporučení z Vašich produktů. Děkuji Ivana Janíčková

Vážená paní Janíčková, jediný preparát , který dobře řeší i pokročilou atherosklerozu je YUCCA shigidera tbl v denní dávce 3x1 tbl. Léčba je průběžná a nekonečná.Poučení najdete na webových stránkách firmy Hemann.cz
v úctě Dr Vydra
 

5483 | Dana Mokrošová | 2018-03-13 10:29:34

Omlouvám se, je mi 69 let.
Děkuji Dana Mokrošová

*

5482 | Dana Mokrošová | 2018-03-13 10:26:54

Dobrý den,
Byla mi diagnostikována cukrovka 2typu s hodnotami 8,6. Byl mi předepsán Glucophare 750mg. Při užívání jsem měla nepřetržitě průjem. Dávka mi byla snížena na 500mg a průjem neustal. Léky mi byly vysazeny. Snažím se dodržovat dietu. Ve vaší firmě mi byly doporučeny přípravky na snížení cukru Diamid, tam je doporučení užívání jasné. Pak přípravek Inulín,kde je DDD až 4 tablety denně. Prosím o sdělení,zda užívat před,po,nebo libovolně během dne a zda mi užívání pomůže snížit hladinu cukru. Trpím i nadváhou.
Koncem března jdu na kontrolu.
Děkuji za odpověď a případně jiná doporučení.

S úctou Dana Mokrošová

Vážená paní Dano,
Diamid sice diabetes neléčí, ale zmírňuje příznaky,které ji provázejí.Bere se před jídlem. Preparát snižuje potřebné množství antidiabetik a tak odstraňuje výrazné průvodní projevy diabetu (pocení,návaly,žízeň,,nadýmání,chuť na sladké,žilní potíže,suchosti sliznic,sklony k plísňovým infekcím atd)
Přesnější informace najdete na webu firmy Hemann.cz
v úctě Dr Vydra
 

starší:123456789101112

pomocí pRSo 3.03 pro HEMANN s.r.o. vyrobilo MrijaStudio 2009