Vyhledávání


Sledování zásilky

Hemann na Facebooku

 

Poradna

Na vaše dotazy odpovídají odborníci

Zde klikněte pro zadání Vašeho dotazu

Historie dotazů

Vyber kategorii

Doporučujeme nejdříve podívat se na historii dotazů, je velmi pravděpodobné, že již byl zodpovězen podobný dotaz (na stejný zdravotní problém) jako je Váš – vlevo dole pod menu, v okně vyhledávání zadejte heslovitě (např. bolest nohou) Váš zdravotní problém nebo název našeho výrobku, objeví se odpověď.

Pokud chcete najít odpověď dle čísla ( je uvedeno vlevo nahoře u dotazu ), opakovaně se chcete podívat na již zadaný dotaz a odpověď z historie, můžete hledat v okně „ Historie dotazů – zobraz otázku č. „

Pokud chcete podrobnější informace nebo nebyla nalezena očekávaná odpověď, pak klikněte na Zde klikněte pro zadání Vašeho dotazu a napište nový dotaz ,popište svůj problém, odpověď obdržíte do několika dní.

5391 | Pavel | 2017-06-19 10:02:36

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda je přípravek Gvaranal forte v předepsaném dávkování zcela bezpečný pro sportovce před výkonem a nemůže být příčinou zdravotních poškození. Děkuji

Vážený pane Pavle,
Gvaranal se velmi podobá kofeinu, tedy dávkování je podobné.Dostatečná a vhodná dávka je 2 tbl asi hodinu před předpokládaným výkonem. Nejvhodnější z palety Guaranalů je Guaranal lecitin (dávka 2 lžičky).podrobnosti najdete na webu firmy Hemann.cz
v úctě Dr Vydra
 

5390 | Monika | 2017-06-13 08:37:29

Dobrý den, po porodu jsem začala mít problémy s menstruací, krvácela jsem velmi slabě, ale zato dlouho. Doktor mi podle ultrazvuku diagnostikoval PCO a nasadil antikoncepci. Velmi mě ale trápí padání vlasů. Mohl by mi na tento problém pomoci přípravek Femigard a může se brát i při užívání antikoncepce? Děkuji za odpověď

Vážená paní Moniko, Femigard se hodí a opakovaně prokázal schopnost alopecii zastavit i vyhojit. Dobrá je kombinace s vlasovou vodou s \gvaranalem stejného výrobce) .Podrobnosti najdete na webu firmy Hemann.cz v úctě Dr Vydra

5389 | Katka | 2017-06-05 21:22:02

Dobry den pane doktore, objednala jsem si femigard, ale uzivam eutirox 150 na stitnou zlazu.
Nebude v tom zadny problem ?
Dekuji za odpoved :)

Vážená paní Katko, Femigard neobsahuje žádné hormony, proto se účinky s euthyroxem nekříží v úctě Dr Vydra

5388 | Alena Slovackova | 2017-06-04 19:14:43

Dobry den pane doktore, několik let se léčim s osteoporózou nyní se nemoc zhoršila a paní doktorka mě přidala k léčbě lék Ibandronic acid actavis , zatím jsem jenom užívala calcichew D3 a vitamin D můžete mě prosím doporučit nějaký z Vašich přípravku .Dekuji Slovackova Alena

Vážená paní Aleno, z nabídky je vhodný preparát MSM tablety. Informace na webu firmy Hemann.cz v úctě dr Vydra

5387 | Smetanová | 2017-05-26 11:33:06

Dobrý den,
Můžu Femigard a případně Antistress užívat při kojení? Synovi je něco málo přes sedm měsíců.
Předemmoc děkuji za odpověď a přeji krásný den,
Smetanová

Vážená maminko Smetanová kombinaci klidně užívejte.
V úctě Dr Vydra

 

5386 | Olga | 2017-05-25 13:59:07

Dobrý den pane doktore,
dlouho jsem se rozmýšlela, zda se na Vás obrátit. Je mi 36 let a minulý rok na jaře jsme se s přítelem rozhodli, že vysadím antikoncepci a budeme se snažit o miminko. Nicméně se tak nestalo, jelikož mi v dubnu 2016 diagnostikovali RS. Na doporučení neurologa jsem tedy antikoncepci nevysadila, jelikož bylo zapotřebí nasadit léčbu (Rebif44) a počkat zhruba rok po výsledcích MR. Po výsledcích MR jsem po konzultaci s neurologem vysadila antikoncepci až letos v dubnu. Neurolog není proti těhotenství. Antikoncepci jsem brala bez přestávky od svých 18 let. Je mi jasné, že tělo si musí znovu zvyknout na nové fungování bez antikoncepce. Od té doby, co jsem vysadila antikoncepci, menstruace se nedostavila. Mému gynekologovi jsem zatím nic neříkala, jelikož již v průběhu roku, při zmínce o potenciálním těhotenství, této myšlence nebyl moc nakloněn z důvodu diagnózy RS. Nicméně, má otázka na Vás je na přípravek Femigard I. Zda je možné ho užívat s mou diagnózou, jak dávkovat a jak dlouho je užívání vhodné. Vyhledat lékaře, který by nebyl pln předsudků není s touto diagnózou jednoduché. Předem Vám děkuji za odpověď.

Vážená paní Olgo,
Femigard můžete brát bez problémů, 3x1 lžička denně /nad 65 kg 4x1 lžička denně po dobu 3 měsíců šestinedělí pro rodičku s RS je opravdu rizikové, počítejte s hospitalizací!
podrobnosti o Femigardu najdete na webu firmy Hemann.cz v úctě Dr Vydra

 

5385 | Jitka | 2017-05-24 23:18:48

Dobrý večer,trpím solární kopřivkou.2x u moře,poslední 2roky už i u nás.Myslíte,že bude stačit detoxikace yuccou?Jinou alergii nemám.

Vážená paní Jitko,
na popsané projevy je nejvhodnější ANTIALERGIN v tekuté nebo tabletové formě.
Podrobnosti na webu Hemann.cz
v úctě Dr Vydra
 

5384 | Dita | 2017-05-24 14:52:15

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, zda je možné užívat Femigard i v případě diagnostikované endometriozy 4.st? jsem po laparoskopii, ložiska co šla byla odstraněna, ale poměrně rychle se mi vrací. Pokoušíme se o mimčo pomocí IVF ale ani 2.IVF nebylo úspěšné.Nemůže mi to endometriozu ještě více zhoršit? Děkuji za odpověď.

vážená paní Dito,
použití Femigardu se často užívá jako přípravná kúra před IVF, nahrazuje celkem účinně Františkolázeňskou balneoterapii.
v úctě Dr Vydra
 

5383 | Emma | 2017-05-24 12:12:59

Dobrý den pane doktore, mám problém s pigmentovými skvrnami v obličeji, které se mi začaly objevovat asi před 5 lety, tehdy mi bylo 25 let, užívala jsem hormonální antikoncepci. Tu jsem již před 2 lety vysadila, ale skvrny nevymizely. Naopak došlo spíše ke zhoršení, zejména během těhotenství před rokem, nyní přes zimu skvrny trochu ustoupily, ale ne příliš. Nepomohly mi žádné kosmetické přípravky k zesvětlení, laser podstupovat nechci. Zřejmě to bude dědičné, moje maminka mívala tyto skvrny též, má je i má sestra a sestřenice. Domnívám se, že jde asi o nějakou hormonální nerovnováhu, chtěla jsem začít užívat přípravek Femigard, ale obávám se, že třezalka v něm obsažená by mohla můj problém ještě zhoršit, proto bych se ráda zeptala na Váš názor a jaký výrobek byste mi případně doporučil místo Femigardu, mnohokrát děkuji za odpověď, Emma

Vážená paní Emmo,
ani bělení kůže Vám neudělá radost.Je to genetická olišnost.Zeslabení kontrastu by mohl přivodit preparát Yucca tbl. Informace o něm najdete na webu firmy Hemann.cz
v úctě Dr Vydra
 

5382 | Emilie | 2017-05-10 22:46:31

Prosím o radu,čím přeléčit zánět močového měchýře u 4,5 leté vnučky a taky může brát nějaký váš přípravek na chudokrevnost?

Vážená paní Emilie,
vhodný lék na chronický zánět močovývh cest je VITAFORT bylinný koncentrát. Po odléčení je možné v rizikové době ( virosy podzim)preventivně podávat 1 lžičku ráno, bez časového omezení
V úctě dr Vydra
 

5381 | MUDr Barbara | 2017-05-10 13:48:28

Vážený pane doktore,v mé prosbě jak aplikovat VILCACORU své švagrove došlo k překlepu cytostatika XELODA 500mg v tbl.Omlouvam se,děkuji za pochopeni,přeji krásný den dr.Šimkova B.

*

5380 | Renata | 2017-05-09 21:46:23

Dobrý den,p.doktore.je mi 47let a jsem ve fázi před KET s darovanym vajíčkem.z pohledu gyn.nemám potíže(2nepodstatne myomy),od tohoto ledna začínam mít delší periodu(30dnu) a 1xneprisla vůbec,nasadili mi Climonorm na 3tydny,pak už bez léků..ted jsem na 14 dni ve FR.lázních,příští měsíc bych mela podstoupí KET.ma význam si ted ještě nasadit Femigard? IVF podstupují bez úspěchu od 2009,v r.2010 jsem prodělala boreliozu s 6tydny atb-od te doby me trápí trávicí potíže,únava,smutek.dítě si velice přeji.ještě mám 2embryjka zamrazena.prosím Vas o reakci.Rada bych Vas navštívila ve Vaší ordinaci,dokud jsem v lázních.Rada bych zvýšila šanci materstvi,i když jsem si vědoma svého věku.Děkuji předem za odpověď na můj mail.R.Cernanska,607790516

Vážená paní Renato,
Femigard můžete brát i při KET,doporučuji kombinaci s Yucca tbl ( 3x2 tbl denně.
v úctě Dr Vydra
 

5379 | MUDrŠimkoví Barbara | 2017-05-09 20:46:15

Moje švagrova po pravidelné prevent,prohlídce se dozvěděla ,že ma carcinom caeka a po dalším vyš.již i metastasy v jatrech. Nehubla, neměla žádné bolesti jen při ranní pravidelne defekaci měla již nějakou dobu zdvojené vyprazdňování. Čast stolice jako obvykle a za nějakou dobu pokračování.Bylo zjištěno zůženi ceka do 10 cm. Nyní je od.6.5.2017 do 19.5.2017 na chemoterapii XELOBA 500mg v 1 tabletce užíva 4-0-4,poté bude nasledovat AVASTIM 7,5 mg tbl jak dlouho tuto terapii bude tolerovat,nebo se převede do infuzni aplikaci. Objednali jsme pro ni u Vás VILCACORU,prosím zdělte mi jaké doporučujete uživání. Předem děkuji , se srdečným pozdravem MUDr Šimková B. ODRY ,U nemocnice č.3 /Švagrova již dva roky pečuje o svého manžela,který je nyní již ve třetím stadiu Alzheimerový nem.a vyžaduje všestrannou celodenní péči./

Vážená paní doktorko,
indikace Vilcacory jako podpůrné léčby vyžaduje dávku 3x2 tbl denně. dodatkový preparát je Inulin tbl 3x1 tbl. Za zmínku stojí preparát Penoxal tbl ( viz internet.
v úctě dr Vydra

 

5378 | Kateřina | 2017-05-08 23:35:42

dobrý den, přítel má už od dětství vytrhlé krční mandle. Poslední tři roky ho ale pořád bolí v krku a mívá od té doby často záněty v uších. Doktoři bohužel na nic nepřišli. Dcera měla od vás Femigard a pomohl jí. Prosím o radu, jestli by mu nějaký váš produkt nepomohl. Přítel bohužel i kouří, což mu asi nepomáhá. děkuji za radu Ondříšková

Vážená paní Kateřino,
podpora imunity je podstatnou léčbou chronického zánětu nosohltanu.Doporučuji Vám kombinaci Echinacea kapky a Vitafort bylinný koncentrát po dobu 2měsíců. Podrobnosti na webu firmy Hemann.cz
v úctě Dr Vydra
 

5377 | Tereza | 2017-05-07 08:36:02

Dobrý den, mám takový problém. Je mi 23 let a mám problém s inkontinencí moči. Bez vložky neudělám už ani ránu a celkem mi to už otravuje život. Nevám, co se stalo, ale po porodu nejsem. Můžete mi prosím poradit, děkuji.

Vážená paní Terezo,
nejspíše jde o stresovou inkontinenci.To se léčí pomalu.Vyšetření na urologii je velmi vhodné. Z léčiv,které nabízí firma Hemann je vhodný Femigard v kombinaci s Antistress bylinným koncentrátem. Klinické a laboratorní vyšetření považuji za vhodné.
v úctě Dr Vydra
 

5376 | Martina | 2017-05-02 07:46:37

Vloni mi padla na palec u nohy těžká krabice, podle mě se mi tam dostala plísen. nehet pak začal žloutnout, praskl, mírně se krabatil. praktický lékař neřekl, že je to plísen,poradil mi pedikérku, jinak prý by mi nehet strhli. nehet se podařilo nechat odrůst. ale ted to vypadá, že znovu žloutne. používala jsem antimykotický přípravek od firmy Hadek, čajovníkový olej, ocet, sůl do koupele, ale připadlo mi, že bez větších výsledků.
Beru průběžně probiotika, pivovarské kvasnice, spirulinu.

Vážená paní Martino,
Vhodný je DESINFEKCní GEL - (obsahuje aktivní stříbro,aloe a levanduli.) Podrobnosti najdete na webu firmy.
v úctě Dr Vydra
 

5375 | Zdeněk | 2017-04-27 21:25:14

Dobrý den. Prosím o radu. Co dělat při poruše erekce? V čem hledat příčinu? Děkuji. P.

Vážený pane Zdeňku,
příčin poruchy erekce je mnoho, s tím se obraťte na urologa nebo sexuologa.Podpůrný preparát z nabídky firmy Hemann je Ginkgo-MACA tbl.
Informace hledejte na webu firmy Hemann.
v úctě Dr Vydra
 

5374 | | 2017-04-27 11:52:26

prosím o radu,jak se zbavit hořkosti na jazyku. Gastro sirup moc nepomáhá. Děkuji

Kloktat šalvějovým čajem. V úctě Dr. Vydra
 

5373 | Pavlína | 2017-04-26 12:18:47

Dobrý den, chtěla jsem se prosím zeptat, co nasadit na špatnou funkci žlutého tělíska.
Děkuji za odpověď.

S pozdravem

Pavlína Krčmová

Vážeá paní Pavlíno,
vhodnou terapií by byl Femigard bylinný koncentrát a Yucca tbl. Více informací najdete na webu firmy Hemanncz
V úctě Dr Vydra
 

5372 | Vlasta | 2017-04-24 14:35:19

Dobrý den, je možné užívat Femigard I, Yucu a Vilcacoru současně a neomezeně delší dobu před otěhotněním kvůli odstranění cysty na vaječníku? Slyšela jsem, že peruánské ženy užívaly Vilcacoru jako antikoncepci. Též že Vilcacora před otěhotněním a v době těhotenství vhodná není. V případě otěhotnění se užívá po dobu tří měsíců pouze Femigard nebo je dobré v rámci prevence zdraví matky i miminka užívat současně i Yucu a Vilcacoru? Studovala jsem i jiné dotazy z Vaší poradny, ale dle mého názoru se odpovědi liší. Předem děkuji.

Vážená paní Vlasto,
považuji užívání Vilcacory a Yuccy v těhotenství za nadbytečné. Pokud po 4 týdení léčbě Yuccou cysta nezmizí, je třeba provést laparoskolii.
v úctět Dr Vydra
 

starší:123456789101112

pomocí pRSo 3.03 pro HEMANN s.r.o. vyrobilo MrijaStudio 2009