Vyhledávání


Sledování zásilky

Hemann na Facebooku

 

Poradna

Na vaše dotazy odpovídají odborníci

Zde klikněte pro zadání Vašeho dotazu

Historie dotazů

Vyber kategorii

Doporučujeme nejdříve podívat se na historii dotazů, je velmi pravděpodobné, že již byl zodpovězen podobný dotaz (na stejný zdravotní problém) jako je Váš – vlevo dole pod menu, v okně vyhledávání zadejte heslovitě (např. bolest nohou) Váš zdravotní problém nebo název našeho výrobku, objeví se odpověď.

Pokud chcete najít odpověď dle čísla ( je uvedeno vlevo nahoře u dotazu ), opakovaně se chcete podívat na již zadaný dotaz a odpověď z historie, můžete hledat v okně „ Historie dotazů – zobraz otázku č. „

Pokud chcete podrobnější informace nebo nebyla nalezena očekávaná odpověď, pak klikněte na Zde klikněte pro zadání Vašeho dotazu a napište nový dotaz ,popište svůj problém, odpověď obdržíte do několika dní.

5516 | Ludmila | 2018-05-29 08:57:45

Vážený pane doktore,prosím Vás o radu,který z Vašich výrobků, popřípadě i homeopatika by byl nejvhodnější na dle lékařů chronický zánět hltanu nejasného původu (doktoři nedokáží jasně odpovědět). V krku mě bolí a pálí téměř 2 roky (někdy též jazyk a dásně) a zatím se nepodařilo ničím odstranit. Sliznice krku bývá i často zarudlá. Opakovaný výtěr z krku negativní, krevní testy také bez výraznějších nalezů, základní alergiologie též. Jediné co se našlo když tento problém nastal byla inkompetence kardie při gastrologickèm vyšetření a lehký zánět žaludku (často mě bolel žaludek)-již druhým rokem beru pantoprazol (nejprve 1X denně, poté obden 40mg). Žaludek se uklidnil, ovšem problém s krkem stále přetrvává (někdy horší, někdy lepší), tudíž nevím zdali tyto problémy mají souvislost či ne (doktoři nedokáží odpovědět). Než se objevil tento problém, byla jsem dlouhodobě ve velkém stresu. Od té doby se snažím ve stresu nebýt(ne vždycky se podaří) více odpočívat a více dbát na životosprávu, ale problém přetrvává. Hodně mi ta bolest znepříjemňuje život (téměř každé jídlo mě na sliznicích pálí)a uvádí do opětovného psychického vytížení. Moc děkuji za odpověď. Hezký den přeje Ludmila.

Vážená paní Ludmilo, v nabídce firmy je preparát jménem GASTRO bylinný koncentrát, kromě něj by jste měla užívat polyvitaminové preparáty /Cetebe,Geriavit, to jsou pro sliznice nutné.Dop zeleninové saláty a karlovarské minerálky. Laboratoř by měla vyšetřit ionty. Informace o Gastru najdete na webu firmy. v úctě Dr Vydra

5515 | Jana | 2018-05-27 19:15:07

Pane doktore, mohu kombinovat Femigard, Anti Stress a Yuccu? Jsem dlouhodobě vystavena stresu a téměř nespím. uvedené produkty beru také na úpravu menstruačního cyklu. Děkuji za odpověď.

Vážená paní Jano, pro chronický stress jste volila správnou kombinaci.Upozorňuji na okolnost, že jmenované preparáty nemají vitamin. Pro udržení kondice doporučuji preparát Geriavit kapsle. v úctě Dr Vydra

5514 | Lucie | 2018-05-25 13:29:18

Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat zdali je možné užívat preparáty Echinaceu či Vilcacoru a Yuccu také v těhotenství a v období kojení? A je vůbec některý ze všech Vašich dostupných preparátů v těchto obdobích škodlivý? Děkuji za odpověď Lucie P.

Vážená paní Lucie, kombinace, kterou navrhujete je spíše snaha o prevenci sdělných chorob. Nejširší záběr má Vilcacora a je dobře snášená i v šestinedělí.Podrobnosti najdete na webu firmy Hemann.cz v úctě Dr Vydra

5513 | Petra | 2018-05-24 08:27:33

Vážený pane doktore,
minulý říjen jsem samovolně potratila v 6tt a v únoru 2018 můj gynekolog diagnostikoval mimoděložní těhotenství. Podstoupila jsem laparoskpii, při které byl odstraněn levý vejcovod. Lékařská zpráva uvádí, že pravý vejcovod je v pořádku. Po zákroku se mi obnovil cyklus, ale je nyní nepravidelný. Dříve byl 27 dnů nyní 23 nebo 24 dnů. Také se necítím dobře psychicky. Obávám se dalšího mimoděložního těhotenství a jsem celkově ve stresu. Mám sedmiletou dceru, těhotenství bylo bezproblémové, otěhotněla jsem velmi rychle. Porod byl přirozený. Protože stále chceme druhé dítě, protčetla jsem poradnu a rozhodla jsem se pro Femigard a Yuccu v dávkování uvedeném na stránkách. Prosím o radu, zda je to správná volba. Moc děkuji a zdravím, Petra

Vážená paní Petro, Vaše volba je zcela správná Doporučuji přibrat polyvitaminosní preparát, zejména vit, A,D,E K, které jsou pro rozvoj sliznic nutné. v úctě Dr Vydra

5512 | Jana | 2018-05-23 11:28:15

Dobrý den pane doktore. Jsem 5 měsíců po porodu a plně kojím. Nyní mi na odběrech TSH zjistili extrémní hodnotu 100. Jsem objednaná na vyšetření do FN, ale termín mají až v polovině července. Ráda bych do té doby udělala vše pro to, aby byly výsledky co nejlepší a nemusela jsem užívat umělé hormony. Co mi můžete doporučit? Děkuji. Jana

Vážená paní Jano, vyšetření na endokrinologii je potřebné. V těhotenství a šestinedělí činnost štítné žlázy se mění. Pokud budou indikovány náhradní hormony jedná se o stav dočasný. v úctě Dr Vydra

5511 | Milada Zelinková | 2018-05-16 15:34:28

Dobrý den,je mi 37 let a 6 let podstupuji IVF, před 14 dny jsem podstoupila svůj asi 8 ET, ale tenhle poslední byl i s vyšetřením PGS a opět negativní.V průběhu léčby jsem brala kyselinu listovou, prednison, estrofen 2-2-2, ob tři dny estrahexal 50 a ráno injekci agolutinu. K tomu mám sníženou funkci šťítné žlázy- to beru euthyrox 75.Asi před 4 lety jsem díky Femigardu otěhotněla, ale v 21tt byl zjištěn Downův syndrom a o rok pozdeji v 7tt revize. Doma cvičím Mojžíšovu metodu. Ještě máme 2 vyšetrené embria ,tak prosím o radu. Moc moc děkuji

Vážená paní Milado, je vhodné absolvovat 3 měsíční léčebnou kůru Femigardem před dalším ET.Substituční léčení Euthyroxem je nutné. Z nabídky firmy je vhodný preparát Yucca tbl(silný detox) Jiné informace naleznete na webu firmy Hemann.cz v úctě dr. Vydra

5510 | Adi | 2018-05-10 08:33:52

Dobrý den, mám cystu na vaječníku velikosti 5 centimetrů, užívám druhou lahvičku Femigard a pan doktor mi předepsal Duphaston. Je vhodné užívat Femigard a Duphaston současně?

Vážená paní, používat Dufaston s Femigardem v indikaci ovariální cysta je možné.Pokud cysta vymizí šlo o "vodní" cystu. Sono kontrola to potvrdí. V případě, že cysta přetrvá je potřebí laparoskopické vyšetření. V úctě Dr Vydra

5509 | DANA HAVLINOVÁ | 2018-05-07 19:50:36

Dobrý den,mám prosbu o radu,dcera 26.let delá státnice, takže je troch ve stresu.Poslední dva roky ma stále rýmu,kašel,chřipky,antibiotika.
Je stále zahleněná.Ko.na ORL dutiny v pořádku,RTG plic také.Poslední dva roky i váhový ubytek,který nemůže dohnat,jí vše normálně,žádná dieta. Má gynekologické výtoky,kontrola na gynekologii také v pořádku.Zrychlený srdeční tep kolem 110.Stítná žláza v pořádku.Internista navrhuje betablokatory,zatí je nebere.Imunologie take v pořadku.Zatím žadné léky nebere.Objednala jsem u vás Femigard,Antistres a YUCCA Shidigera.Baíček mi přijde ve čtvrtek.Prosím o radu jké preparáty by měla dcera užívat a jak. Případně co mám doobjednat.Yuccu užívám i já a jsem moc spokojená.Děkuji za odpověd

Vážená paní Dano,
kombinace,kterou jste zvolila je dostačující v řešení situace,ve které je Vaše dcerka.
V úctě Dr Vydra

 

5508 | Markéta Karlovarsko | 2018-05-03 11:39:53

Dobry den,chtěla bych tímto způsobem jeste jednou moc poděkovat za me i přítele panu dr.Vydrovi za to ze nam pomohl otěhotnět,dva roky jsme se snažili podstupovala jsem různé vyšetření přítel také,umělé hormony,rady atd..Uz jsme byli rozhodnuti v lednu 2018 jit na umělé,ale dostala jsem kontakt od jedne známé která byla u pana doktora také..Tak jsme si s přítelem řekli ze to zkusíme,za zkoušku clovek nic nedá,jelikož jsem brala prášky 13 let tak jsem to vsechno uspala pan doktor udělal akupunkturu a předepsal kapičky Femigard a ze pry mam za 2 měsíce zavolat,kapičky jsem brala pravidelně po dobu 2 měsíců a co se nestalo po vánocích jsem zjistila ze čekáme malé štěstí,tak jak pan doktor rekl se stalo..Timto bych chtěla říci ze není nad výborné doktory s dlouhodobou praxi kteří tomu rozumí a take na osvědčené bylinky ze 16.století..Jsme za pana doktora hrozně moc rádi a moc mu děkujeme a přejeme hlavne zdravíčko...dekuji Bauerová

*

5507 | Mirek | 2018-04-29 16:33:53

Dobrý den pane doktore, trpím na bolesti svalů a kloubů, mám těžkou fyzickou práci. Doporučil by jste mi prosím nějaký výrobek od firmy Hemann? Předem děkuji za odpověď. Mirek

Vážený pane Mirku, v nabídce firmy jsou 2 preparáty pro Vás vhodné. 1- Koenzym Q 10 a 2 tablety SMS Podrobnosti najdete na webových stránkách firmy Hemann.cz v úctě Dr Vydra

5506 | Mirek | 2018-04-29 16:29:50

Dobrý den pane doktore prosím o radu, moje matka trpí na refluxní chorobu jícnu, po chemických lécích jí není dobře, doporučil by jste mi nějaký výrobek od firmy Hemann? Předem děkuji za odpověď. Mirek

VÁŽENÝ PANE MIRKU, V NABÍDCE FIRMY JE PREPARAT GASTRO.PODROBNOSTI NA WEBU FIRMY. V UCTĚ DR VYDRA

5505 | Vendula | 2018-04-29 00:08:27

Dobry den pane doktore. Mam dotaz ohledne manzela, ma dlouhodobe cca dva mesice davivy kasel, ktery prichazi v zachvatech, nejvice kdyz je vlhko, ma tlak na hrudi pri ulehnuti nebo kasli, drazdeni v krku, nekdy pruhledny hlen a nekdy ne. Kasel rano a v noci. Lekari mu delali ruzna vysetreni a spoustu testu, vse je negativni. Mel na lecbu toho kasle i spoustu leku po kterych ma problemy s krevnim tlakem a pri zachvatu kasle se mu zacala motat hlava. Chci poprosit, zda muzete doporucit co uzivat. Dekuji Vendula.

Vážená paní Veldulo, na astmoidní bronchitidu je v nabídce firmy Vitafort bylinný koncentrát.Má Váš manžel alergie? v úctě Dr Vydra

5504 | Martina | 2018-04-24 07:59:42

K dotazu 5491-Mykoseptin se už nevyrábí, můžete poradit jiný výrobek? děkuji Martina

Clotrimazol ung.

5503 | Dagmar | 2018-04-21 20:51:02

Dobrý den. Do 6 let astma.Nyní poslední 3 roky se mi vrátilo a dnes dg.zní astma bronchiale-persistující lehké-oveerlap s CHOPN v.s. Léky: Flutiform 2 vstřiky ráno, 1 večer, Spiriva 2 vstřiky ráno, Plendil 1x, Euthyrox 1/2 1x denně, Stacyl 1x, Ursosan 1x, Prosím co mi doporučíte? Děkuji Chládková

Vážená paní Dagmaro při množství léků Vám mohu doporučit ECHINACEA kapky v denní dávce 12 kapek. Informace další naleznete na webu firmy v úctě Dr Vydra

5502 | Dana | 2018-04-17 21:56:00

Dobrý den, prosím o radu - mám 10 měsíčního syna, který trpí od zavedení příkrmů tj. asi 3 měsíce na těžké zácpy. Kaká jen po glycerinovém čípku, po 5 dnech a i tak s velkými obtížemi. Je ještě kojen a jí vpodstatě jen zeleninu. Byl by nějak preparát vhodný pro takto malé dítě? Děkuji za radu Dana

vážená paní Dano,
nezmínila jste se o tom, zda Vaše děťátko bylo již vyšetřeno.Příčiny mohou být různé.Rovněž dietní úprava vyžaduje specialistu. V nabídce firmy preparáty pro tak malé děťátko bohužel nejsou.
v úctě Dr Vydra

 

5500 | Nikol | 2018-04-12 21:05:16

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli jaký je rozdíl v užívání anti-alergenu tekuté formě a pilulky? Já raději užívám pilulky.
Děkuji Dufková

Vážená paní Nikol,
Tekutá forma má rychlý nástup účinku, tablety jsou praktické při transportu.
v úctě Dr Vydra


 

5499 | Martina | 2018-04-11 06:45:19

Při denním užívání Inulinu nemůže dojít k podráždění zažívání-tablety jsou kyselé? M.

Vážená paní Martino, Inulin je polysacharid a kyselost nevyvolává.Inulin je vhodné brát po jídle. V úctě Dr Vydra

5498 | Jana | 2018-04-09 16:36:14

Dobrý den, prosím o radu ohledně 18 ti leté dcerky.Od mala trpí na atopický ekzém a časté opary pod nosem.Bývá často nachlazená.Mohl byste ,prosím,poradit vhodné praparáty? Děkuji a s pozdravem Jana V

Vážená paní Jano, vhodný a široko působný preparát je VILCACORA tbl. Povídání o něm najdete na webových stránkách firmy Hemann.cz v úctě Dr. Vydra

5496 | marta | 2018-04-09 10:40:45

Dobrý den, mám plíseň na palci u nohy, prosím o radu který Váš výrobek lze použít nebo i jiný. děkuji Marta

Vážená paní Marto, v nabídce lokální antimykotikum není. Zkuste Desinfekční gel s aktivním stříbrem nebo Mykoseptin mast z lékárny v úctě Dr Vydra

5495 | elis | 2018-04-08 09:35:32

Dobry den pane doktore odpovidam na odkaz 5480. Nechala jsem si vysetrit krev na krvacivost a vysla dobre a tromby rikala sestricka ze delali minuly rok a byly vporadku.Zacala jsem uzivat Femigard II ale bere se jen 7dni a po skonceni 7dne dale spinim no je to spise krev. Muzu si nasadit ascorutin ? Ten me zabira,ale nevim zda je to pro telo vhodne opakovane. Dekuji moc za info

Vážená paní Elis, Ascorutin je velmi vhodný a v kooperaci s Hemostopem ( Femigard II) úspěšný. Časové omezení na týden je pro lidi s varixy na dk. v úctě dr vydra

starší:123456789101112

pomocí pRSo 3.03 pro HEMANN s.r.o. vyrobilo MrijaStudio 2009